S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

               Telefon: (+420) 734 796 202                                                      Email: info@vipcleaning.cz                                                              

E-shop

KONTAKTY

Vladislav Belanský
Malý Chlumec 84
267 24 Hostomice
tel: +420 734 796 202
info(a)vipcleaning.cz

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Provozovatel - vipcleaning.cz prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Osobní informace jsou shromažďovány z obchodních, logistických, statistických a marketingových důvodů.

Při nakládání s osobními daty se provozovatel zavazuje řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Provozovatel nikomu dalšímu osobní údaje nepředává. Pokud nastane obchodní případ, kdy je nutné předat osobní informace zákazníka dodavateli (např. při vystavení "Záručního listu" nebo při reklamačním řízení), se provozovatel zavazuje, že tyto informace předá až po předchozím odsouhlasení daným zákazníkem. Bez souhlasu není možné jakékoliv informace osobního charakteru předávat.

Zákazník využíváním služeb internetového obchodu dává souhlas ke shromaždování osobních údajů. Při registraci jsou požadovány základní informace o zákazníkovi, které se dále doplňují při provedení objednávky. Zákazník má právo zažádat o vymazání osobních údajů z databáze (zrušení registrace) e-mailem na adrese: info@vipcleaning.cz

MGZjYWEzZj